Medlemmar:
Användarnamn:
Lösenord:

Anonymitet

Det är viktigt för många att vara 100 % anonyma när de letar efter kärleken på nätet. På Q500 bestämmer du själv hur mycket information du vill att andra ska få tillgång till. Du kan vara säker på att vår mångåriga erfarenhet är till hjälp för dig.

Trygghet

Det kan vare många små och store utmaningar för dating på nätet, vilket vi är observanta på hos Q500. Därför har vi utvecklat goda säkerhetssystem, och vi har dessutom öppen supportavdeling mellan klockan 10.00 och 22.00.

Full klaff

Vi är stolta över att så många hittar den stora kärleken hos oss. Q500 har varit den första mötesplatsen för otaliga nya par och många lyckliga familjer har bildats.

Relationstestet

Relationstestet ställer 300 frågor om områden som är avgörande i ett parförhållande; personlighet, intressen, värderingar, sex, samliv och kommunikation. Testet har utvecklats av några av de mest kända psykologerna, sexologerna och samlivsrådgivarna i Norden. När du har gjort testet, kan du matcha dig mot andra medlemmar och se hur bra ni passar ihop.

Läs mer om relationstestet
Ingvild Sommer
Sociolog, och projektledare på Q500
Flera av Nordens främsta fackpersoner har varit med om att utveckla Q500:s relationstest. Arbetet har tagit mer än två år att färdigställa. Bli medlem och prova vår tjänst du också.

Matching

När du har gjort testet, kan du matcha dig mot andra medlemmar.

Matchresultatet ger dig en vink om hur bra ni passar ihop. I tillägg till totalpoängen får du också möjligheterna till att se vilka områden just ni två bör jobba med for att kunna utveckla ett bra och långvarigt förhållande.

Läs mer om matchning
Klicka här för Q500 blogg. - Medlemmar egna artiklar om dating, kärlek och livet i allmänhet

Framgångshistorier

Läs flera framgångshistorier
Registrera dig gratis här
Kön:
Välj födelsedatum (åldersgräns 20 år)
Användarnamn:
Land:
E-post:
Upprepa e-postadress:
Lösenord:
Upprepa lösenord:
Jag accepterar villkoren för medlemskap på Q500.
Läs medlemsvillkoren och personskydd för medlemmarna